Ben jij tussen de 2 en 18 jaar?
En wil jij ook 3 maanden gratis dansen?
STEUN STICHTING DANSPLEZIER en WIN

Dóór met Stichting Dansplezier!
Maak kans op een kasteelappartement aan de voet van de Mont VentouxBeste dansliefhebbers,
 
Ook al heeft alles even stilgestaan door Corona: wij gaan natuurlijk dóór met onze club! Daarom doet onze club mee aan de “Dóór met je club verloterij”. De Verloterij levert bij voldoende deelname voor Stichting Dansplezier een bedrag op van € 20.000 euro! Daar kunnen we mooie dingen mee doen!
 
De opbrengst van de loterij willen we besteden aan het realiseren van een danszaal op de begane grond voor mindervalide dansers. Aangezien de dansschool gevestigd is op de 1e en 2e etage van een pakhuis, en traplopen voor een aantal doelgroepen lastig is, wil Stichting Dansplezier graag een aparte danszaal op de begane grond realiseren. Op deze manier kunnen de oudere dansers en personen met een lichamelijke of verstandelijke beperking ook plezier (blijven) beleven in het dansen.
 
Koop een lot en steun Stichting Dansplezier
Voor € 29,95 maak je kans op een luxe appartement in Landgoed Château des Gipières t.w.v. € 105.000! Dit kasteel aan de voet van de Mont Ventoux heeft een eigen zwembad, tennisbaan en ... een eigen bos. Zie jij jezelf al langzaam de stijlvolle oprijlaan opsturen? Je krijgt als klap op de vuurpijl ook nog eens € 10.000 zakgeld mee...
 
In de prijzenpot zitten bovendien een nieuwe auto, elektrische fietsen, een reischeque, i-pad en vele andere prijzen.
 
Kijk voor alle prijzen en jouw kansrijke lot op www.verloterij.nl. Doe jij ook mee?
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Dansplezier